Leg de feiten op tafel met een medewerkersonderzoek

Je communiceert wat je in de organisatie wilt veranderen, maar toch beginnen jouw woorden maar niet te leven onder je medewerkers. Waar ligt de crux? Over het antwoord kun je eindeloos met de directie discussiëren. Met een medewerkersonderzoek leg je de harde feiten op tafel. Dat geeft je de juiste munitie om de organisatie veranderkrachtig te maken.

Wij voeren wetenschappelijke onderzoeken uit op het gebied van onze vijf kerngebieden: Bestemming, Leiderschap & Gedrag, Employee Journey, Organisatie-effectiviteit en Verbinding.

Bevlogenheid meten
Wat zie jij als verandering? Waar loop je tegen aan? Weet jij hoe je kunt bijdragen aan de visie van de organisatie? De antwoorden vertellen ons hoe medewerkers denken over bijvoorbeeld employee experience en leiderschap, en hoe bevlogen zij zijn. En bevlogen medewerkers zijn de sleutel tot een succesvolle organisatie. Met de Bevlogenheid Schaal van Schaufeli bepalen we de mate van bevlogenheid.

Staat je strategie op papier, maar komt die in jouw organisatie nog niet tot leven? Ontdek met een bedrijfsscan of de strategie wel helder genoeg is.

Lees meer

Laten we er werk van maken
De resultaten van het medewerkersonderzoek geven ons richting. Ze vertellen waar de verbeterpunten in je bedrijf zitten. Komt de nieuwe visie maar niet tot leven omdat de managers de boodschap niet goed naar hun team kunnen vertalen? Misschien beschikken de medewerkers niet over de juiste middelen om de visie naar de praktijk te vertalen, of voelen ze zich helemaal niet verbonden met de nieuwe strategie. Voor al deze mogelijke uitkomsten kunnen wij samen met jou een verandertraject inzetten.

Zo ziet een verandertraject eruit

De bevlogenheid van je medewerkers meten?
Vraag naar ons medewerkersonderzoek.

Neem contact op