Ontdek met een bedrijfsscan of jij de juiste koers vaart

Ontdek met een bedrijfsscan hoe veranderkrachtig jouw organisatie momenteel is. Dan weet je wat je moet verbeteren om duurzame groei te realiseren. Want waarom is jouw organisatie nog niet veranderkrachtig? Waar loopt het spaak? Wat speelt er? Een bedrijfsscan illustreert de hindernissen naar jouw bestemming en vertelt wat je kunt doen om de obstakels weg te nemen.

Durf de stap te nemen
Groeien doet pijn, zelfreflectie ook. Upane snapt dat een bedrijfsscan de vinger op de zere plek legt, maar weet ook dat die controle geeft: houvast, structuur en overzicht. Zo’n scan vertelt welke actiepunten nodig zijn en hoe je organizational journey eruitziet: welke stappen jij moet nemen om te komen waar je wilt komen.

Zo doen wij dat

Onze bedrijfsscans vertellen:

  • de fase van maturiteit waarin je zit of zou moeten zitten gegeven je strategie;
  • of jouw strategie een beweging kan creëren;
  • op welk niveau je hr-strategie zich bevindt en wat je nog nodig hebt.

Onze bedrijfsscans

1. Maturity-scan
Om een beweging te creëren, zijn er vijf kerngebieden in jouw organisatie die aandacht vragen:

 • De bestemming. Is het helder waarom jullie doen wat jullie doen?
 • Het leiderschap. Zijn de huidige leiders wel in staat om jouw organisatie te veranderen?
 • De verbinding. Voelen medewerkers zich verbonden met hun organisatie, leiders en de bestemming?
 • De organisatie-effectiviteit. Helpen alle processen en structuren je medewerkers om veranderkrachtig te zijn?
 • De employee experience. Hoe zorg je dat medewerkers een positieve employee experience ervaren, zodat zij zich gesterkt voelen om de organisatie te veranderen?

Met de maturity-scan onderzoeken wij op welk niveau de kerngebieden in jouw organisatie staan. We kunnen een volledige scan doen of we pakken kerngebieden die het hardst nodig zijn. Samen onderzoeken we de kansen en mogelijkheden.

2. Strategiechecker
Er staat een nieuwe strategie op papier, maar kan die de hele organisatie veranderen? Zo’n strategie aan het bedrijf presenteren, betekent nog niet dat iedereen die ook omarmt en dat je vanaf morgen een nieuwe koers vaart. Met de strategiechecker toetsen wij de strategie. Zo ontdekken we of jouw nieuwe visie wel helder genoeg is en welke actiepunten nodig zijn om de strategie tot leven te brengen.

3. Hr-scan
Mensen bepalen het succes van jouw bedrijf. Staat jouw hr-strategie als een huis, dan heb je de basis gecreëerd voor enthousiaste medewerkers.

Met de hr-scan gaan we de diepte in en onderzoeken we op welk niveau de hr-strategie zich bevindt. We laten zien dat die meer betekent dan contracten maken en loonstroken opstellen.

Welke scan helpt jouw organisatie vooruit?
Laat het ons weten of vraag naar ons advies.

Neem contact op