Schrijf het script voor jouw verandertraject

Een organisatie aanzetten om een andere koers te varen, een nieuwe strategie te volgen of een nieuw systeem of proces te omarmen: ieder bedrijf kan duurzaam groeien, maar je moet wel aan de juiste knoppen draaien om het veranderkrachtig te maken. Dit proces noemen we de Organizational Journey. Upane vertaalt jouw doel naar de praktijk.

Weet je nog niet waar jouw organisatie nu staat? Voer dan een bedrijfsscan uit. Zo weet je waar de verbeterpunten liggen. Dat geeft richting.

Zo werkt dat

Concrete stappen nemen
Een verandering blijft uit als je de daad niet bij het woord voegt. Het script voor jouw verandertraject zet aan tot actie. We kiezen altijd voor een integrale aanpak en betrekken de hele organisatie erbij: veranderkracht is samenspel. Samen bepalen we de prioriteiten en zetten we concrete actiepunten uit. Zo ontdek je welke projecten starten, welke resultaten ze opleveren en wie ervoor verantwoordelijk zijn.

Regisseur van jouw verandertraject
Als regisseur houden wij het script nauwlettend in de gaten, maar voelen we ook aan wanneer het anders moet. We trekken tijdig aan de bel en signaleren waar het spaakt loopt. Doordat jij ziet hoe wij zaken aanpakken, kun jij dat straks zelf ook doen. Zo leiden we samen de verandering continu in goede banen.

Stap voor stap naar het doel
Onze professionals zetten de verandering in samen met jouw professionals. Hand in hand, stap voor stap. In het begin kloppen we regelmatig bij je aan om iedereen op de rails te houden, maar op het einde checken we minder in. Je bouwt doorlopend aan je eigen, sterke team. Zodra wij weggaan, hebben je teamleden de vaardigheden om het script voor iedere verandering te schrijven en te regisseren.

Tijdelijk support
Misschien loopt het verandertraject al redelijk gesmeerd, maar mis je op sommige momenten sturing. Of je zoekt een sparringpartner die met je meedenkt. Met ons tijdelijk support zetten wij de juiste professional op de juiste plek in jouw organisatie.

Voeg de daad bij het woord met het verandertraject.

Neem contact op