Vind jouw mentale maatje

Wanneer je het gevoel hebt dat werk je boven je hoofd groeit kan individuele coaching een groot verschil maken. Onze coaches hebben ervaring met het vergroten van mentale veerkracht. Ze bieden online ondersteuning wanneer je er alleen niet goed uitkomt.

Wat levert coaching op?

Vanuit zelfinzicht en bewustwording maken we samen de vertaalslag naar oplossingen. We werken we aan het formuleren van concrete acties die je helpen én die bij je passen. De coach helpt je om zaken op een rijtje te zetten en patronen te ontdekken. Daardoor krijg je ruimte om bewuster te worden van je drijfveren, gevoelens, overtuigingen, belemmeringen en valkuilen. Je ontdekt samen met de coach nieuwe mogelijkheden die passen in jouw unieke context.

Voordelen van online coaching

Online coaching heeft een aantal voordelen. Je bent actief op het moment dat het jou het beste uitkomt. Daardoor kost het minder tijd. Je hoeft niet te reizen en dat sluit goed aan bij social distancing en thuiswerken. Onze coaches helpen je om met meer plezier je werk te doen. Zodat je beter in balans bent, kunt ontspannen én presteren.

Online coaching

Nieuwsgierig en op zoek naar 1-op-1 online begeleiding? Zodat jij in balans bent, kunt ontspannen én presteren als dat nodig is en bovenal weer plezier in je werk en je leven ervaart?

Bekijk de mogelijkheden